1/8/23

Coc de carabassó


Ingredients:

2 carabassons

½ tassa de panses

2 ous

9g llevadura seca

1c canyella

2 tasses de farina de panís

4C oli d’auliva

 

*Jo no he posat sucre perquè amb la dolçor de les panses i lo carabassó és suficient, però si sou llépols, podeu afegir-ne al gust.

 

Preparació:

Posem les panses a remulla en aigua per a que s’hidraten. Una vegada hidratades les escorrem bé.

Netegem bé los carabassons i los ratllem.

A un bol barregem los ous, l’oli d’auliva, lo carabassó,  i les panses.


A un atre barregem la farina en la llevadura i la canyella.

Anem afegint la barreja seca a la humida. Si veieu que fa falta una mica més de farina, l‘afegiu, perquè tot dependrà de la mida dels ous i dels carabassons. Com dia ma iaia: “La farina que entre”.

Ho posem al motlle que vulguem (Jo ho he folrat amb paper vegetal per tal de desemmotllar més fàcil) i ho coem al forn a 180º uns 35-40 minuts o fins que veigueu que ja està cuit.

És un coc humit que s’ha de minjar ràpid, però això no crec que sigue problema.

 Aquesta és una versió sense gluten, també la podeu fer amb la farina que més vos agrade. I si ne voleu provar un atre que també està molt bo, visiteu: Coc de carabassóamb xocolata C.R.E.O..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada