Ingredients:
2
carabassons
½ tassa de
panses
2 ous
9g llevadura
seca
1c canyella
2 tasses de
farina de panís
4C oli d’auliva
*Jo no he
posat sucre perquè amb la dolçor de les panses i lo carabassó és suficient,
però si sou llépols, podeu afegir-ne al gust.
Preparació:
Posem les
panses a remulla en aigua per a que s’hidraten. Una vegada hidratades les
escorrem bé.
Netegem bé
los carabassons i los ratllem.
A un bol
barregem los ous, l’oli d’auliva, lo carabassó, i les panses.
A un atre barregem la farina en la llevadura i la canyella.
Anem afegint la barreja seca a la humida. Si veieu que fa falta una mica més de farina, l‘afegiu, perquè tot dependrà de la mida dels ous i dels carabassons. Com dia ma iaia: “La farina que entre”.
Ho posem al motlle que vulguem (Jo ho he folrat amb paper vegetal per tal de desemmotllar més fàcil) i ho coem al forn a 180º uns 35-40 minuts o fins que veigueu que ja està cuit.
És un coc humit que s’ha de minjar ràpid, però això no crec que sigue problema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada