7/2/24

Un llibre, una recepta (72). Gemüse-Schupfnudeln

 

La recepta d’avui és d’un llibre de cuina que me vaig comprar quan vam fer la Deutsche Alpenstrasse. Schwäbisch kochen de Karola Wiedemann i Martina Kiel està ple de receptes que segur vos agradaran.


La que vos porto avui se servix tradicionalment a mode d’acompanyament en chucrut o també se pot fer dolça i acompanyar la compota de poma. Ah! I els he vist cuinats com si fossen pasta o gnocchis.

 

Ingredients:

600g de patataques

1 pastanaga grossa

150g farina (jo he utilitzat meitat arròs, meitat avena sense gluten)

1 ou

Sal

Julivert

Nou moscada

Pebre negre

Mantega (jo he utilitzat oli d’auliva)

 

Preparació:

Netegem i bullim la pastanaga i les pataques.

Una vegada cuites ho dixem gelar una mitja horeta com a mínim.

Pelem la pastanaga i la triturem en lo julivert.


Pelem les pataques i les aixafem.

Barregem les pataques en lo julivert i pastanaga picats, la farina, l’ou. Salpebrem al gust i afegim nou moscada. Fem una massa que puguem moldejar en les mans i donar-li forma.

Fem formetes així allargadetes i les fregim a la paella en una mica d’oli fins a dorar-les.

Les anem traient i reservant.

Servim acompanyat de xucrut. A casa els hem sucat en una miqueta de mostassa i estaven boníssims.



Ara, hauré de provar la recepta dolça!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada