Aquest mes
des de Cooking de Chef ens proposen a una gran cuinera nacional, Elena Arzak.
La recepta
que vos porto avui l’he tret del llibre Arzak Bocados, que ha estat fer amb les
aportacions de tot l’equip de Juan Mari Arzak i on la seua filla hi té un gran
paper. Hem va cridar l’atenció pel tandoori, que a banda d’un forn de ceràmica que
utilitzen a la índia, també és una masala que a casa ens agrada molt.
Ingredients:
200g de
xocolata negra
Preparació:
Fem a
trossos la xocolata i la fonem al bany maria.
A la recepta
original utilitza dues planxes de porcellana que congela per a després fer les
trufes, però com que no en tinc ni tampoc tinc un congelador tan gran a casa he
fet servir paper de forn.
Posem una
làmina de paper de forn i anem posant una mica de xocolata.
Li tirarem
per damunt el tandoori.
Posarem una
altra làmina de paper a sobre i ho aplanarem bé. Ho podeu fer amb l’ajuda d’un
corró.
Ho deixarem
gelar (si podeu poseu-ho a la nevera).
Una vegada
gelat ho traurem del paper i servirem.
Gaudiu de la xocolata amb un toc oriental!
ostres quina recepta tan original, i ha de ser bonísim!! enhorabona t'han quedat xulíssims!!
ResponEliminapetons
Un dulce riquísimo, te han quedado estupendas estas trufas, me encantan para hacerlas y servirlas en un café. Nada complicadas y eso es siempre de agradcer.
ResponEliminaMuy buena propuesta de esta gran chef.
Besos
Una receta sencilla y con una mezcla de sabores que hay probar.
ResponEliminaBss
Qué receta tan original!!! muy sencilla y diferente
ResponEliminaAl chocolate le van bien las especias y estas trufas deben de estar riquísimas. Beso.
ResponEliminaEn la vida había visto unas trufas planas y quedan taaan chulas que seguro que las preparo en nada
ResponEliminaUn besazo