Les meues versions de les receptes dels professionals:
Alfons Shuhbeck
Semmelknödel mit Rahmshwammerl (Boletes de pa amb crema de bolets)
Ana Ros
Tempura amb verdura del temps i maionesa de curry
Anna Olson
Zucchini slaw (Amanida de carabassó)
Asma Khan
Courgette Sabzi (Sabzi de carabassó)
Auguste Escoffier
Anxoves en primentons
Carla Zaplana
Crema de carabassó, primentó i pastanaga al forn
Carme Ruscalleda
Chakall
Asbargínyies farcides de cigrons
Lasanha de espinafres e bacalhau (Lasanya d'espinacs i abadejo)
Ching-He Huang
Japanese Hand Rolls (Rolls per agafar amb les mans japonesos)
Christian Escribà
Claus Meyer
Gulerodstaerte med karry og citrontimian (Pastís de pastanaga amb curri i timó)
Cristina Martínez
Dani García
Daniel Jordà
Focaccia a l'asiàtica amb cilantre i pestetes
David de Jorge
Amanida de primentons "preñaos"
David Lebovitz
Amanida de panís, alvocat i aufàpiga
Donna Hay
Quinoa lemon fritters (Bunyols de quinoa a la llimona)
Donald Skehan
Tomato, spinach, chickpea angel hair soup
Elena Arzak
Enrique Olvera
Ferran Adrià
Asbargínyies amb vinagreta de miso
Francisco Martínez
Genaro Contaldo
Pasta Fritatta (Fritatta de pasta)
Gipsy Chef
Gordon Ramsay
Aubergine Timbales (timbals d'asbargínyia)
Henrique Sá Pessoa
Pataniscas de courgette com tomate e anchovas (Pataniscas de carabassó amb tomaca i anxoves)
Ignacio Doménech Puigcerós
Iwao Komiyama
Pasta soba amb tempura de peix i salsa d'ostres
Javier Medvedovsky
Joan Roca
Jöel Robuchon
Two mushroom velouté (Velouté de dos bolets)
José Andrés
Primentons dels piquillo farcits de formatge Manchego
Josep Rodissoni
Arròs d'abadejo a la valenciana
Joshua McFadden
Carabassa rostida amb iogurt, anous i salsa verda especiada
Juan Altamiras
Juan María Arzak
Julie Andrieu
Amanida de remolatxa i taronja
Karlos Arguiñano
Carabassó farcit de ajoarriero
Manuel Maria Purga i Parga
Martin Berasategui
Pastís de pataca i cebes roges
Massimo Bottura
Polenta and rice served as pizza (Polenta i arròs servit com a pizza)
Mey Hofman
Mil fulls d'escalivada i abadejo en salsa de primentó
Montse Bradford
Linguine d'espelta integral amb anous i alvocat
Nobu Matsuhisa
Nobu's fried asparragus with miso dressing (Espàrrecs amb vinagreta de miso)
Paco Roncero
Asbargínyies fregides amb salmorejo
Pedro Subijana
Pepe Rodríguez
Fruits rojos amb virutes de mango i nous de macadàmia
Quique Dacosta
Simone Ortega
Susi Díaz
Torres (germans)
Vicent Guimerà
Yotam Ottolenghi
Asbargínyies amb anxoves i orenga
Butter bean puree with dukkah (Puré de fesols amb dukkah)
Carabassó amb salsa de tomaca i feta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada