Pàgines
(Mou a...)
General
Receptes
Restaurants
Vins
Mediateca Gastronòmica
Chefs
Un llibre, una recepta
Què en sabem?
Glossari
▼
12/1/25
Pasta fullada amb bolets i ceba
›
Una recepta senzilla per a fer uns bons entrants per compartir.
7/1/25
Un llibre, una recepta (83). Pastissets de tempeh thailandesos
›
Comencem l’any amb una recepta i un llibre de cuina vegetariana: Alta cocina vegetariana . Menut, pràctic i amb receptes per a compartir c...
31/12/24
Carpaccio de carabassó al pesto
›
26/12/24
Remolatxa Hasselback
›
Aquest és una senzilla recepta per acompanyar los vostres plats.
21/12/24
Gotets de gambes a la mexicana
›
Avui vos porto uns gotets ben bons per a fer com a entrant o bé a mode d’amanida per farcir unes bones fulles d’enciam.
12/12/24
Espaguetis de gentilles amb crema de carabassa
›
Una recepta senzilla i boníssima.
7/12/24
Un llibre, una recepta (82). Aulivada
›
Lo llibre d’aquest mes mos porta una recepta tradicional. David Solé i Torné a Salses i salsetes fredes tradicionals catalanes mos compa...
›
Inici
Visualitza la versió per a web