Ingredients:
1 manoll d’alls tendres
200g xampinyons
1 manoll d’espàrrecs de marge
4 ous
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé los espàrrecs, los alls tendres i los xampinyons.
Tallem a trossets los espàrrecs, a rodanxes los alls tendres i laminem los
xampinyons.
Ho posem a sofregir a foc lent fins que estiguen ben fets. Salpebrem.
Batem los ous i fem la truita.
I si teniu més ganes de truites, aquí ne teniu un bon grapat:
Fritatta de carabassó, tomaques i feta
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita de coliflor al forn i alls tendres
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita de pataca, portobello i espàrrecs
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada