17/5/25

Truita d’espàrrecs, alls tendres i xampinyons

  


Ingredients:

1 manoll d’alls tendres

200g xampinyons

1 manoll d’espàrrecs de marge

4 ous

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem bé los espàrrecs, los alls tendres i los xampinyons.

Tallem a trossets los espàrrecs, a rodanxes los alls tendres i laminem los xampinyons.

Ho posem a sofregir a foc lent fins que estiguen ben fets. Salpebrem.

Batem los ous i fem la truita.



 

I si teniu més ganes de truites, aquí ne teniu un bon grapat:

Frittatine all'bruzzense

Fritatta de carabassó, tomaques i feta

Fritatta decoliflor i pèsols

Fritatta de moniato

Truita amanida

Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada

Truita d'all porro i primentó 

Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada

Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn

Truita de calçots

Truita de calçots i moniato

Truita de carabassa, primentó i ceba

Truita de carabassó

Truita de carabassó i alls tendres

Truita de carabassó i ceba

Truita de carabassó i gambes

Truita de carabassó i primentons

Truita de carxofes

Truita de ceba i primentó

Truita de coliflor al forn i alls tendres

Truita d'espàrrecs de marge 

Truita d'espàrrecs i fesolets

Truita d'espinacs i alls tendres

Truita de faves

Truita de formatge fresc

Truita de fulles de remolatxa

Truita de kale i alls tendres

Truita de pataques lila

Truita de pataca i pernil

Truita de pataca, portobello i espàrrecs

Truita de penques de bleda i alls tendres

Truita de pèsols 

Truita de primentó roig i alls tendres

Truita de primentó, shitake i alls tendres

Truita de remolatxa

Truita de rovellons en all i julivert

Truita de rovellons i pataca 

Truita en compota d'albercocs

Truita primavera de verdures

Truita de verdures

Truiquetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada