2/3/25

Truita de coliflor al forn i alls tendres



Ingredients:

½ coliflor

1 manoll alls tendres

4 ous

1c baharat

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre.

 

Preparació:

Per a la recepta només necessitarem mitja coliflor, però la podeu coure sencera i així ja la tindreu preparada per acompanyar qualsevol plat que feu durant la setmana.

Netegem la coliflor i desfem les seves floretes. La posem a una llanda de forn i per damunt li tirem un bon xorro d’oli d’auliva, lo baharat i la sal al gust. Ho coem a 180º uns 20-25 minuts.

Pelem los alls tendres i los fem a rodanxes.

Los saltegem a la paella en un xorret d’oli. Afegim la coliflor i acabem de saltejar tot junt.

Batem los ous i los salpebrem al gust.

Fem la truita i ja podrem gaudir-ne.

Si voleu més receptes de truites, aquí al blog ne teniu un bon grapat:

Frittatine all'bruzzense

Fritatta de carabassó, tomaques i feta

Fritatta decoliflor i pèsols

Fritatta de moniato

Truita amanida

Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada

Truita d'all porro i primentó 

Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada

Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn

Truita de calçots

Truita de calçots i moniato

Truita de carabassa, primentó i ceba

Truita de carabassó

Truita de carabassó i alls tendres

Truita de carabassó i ceba

Truita de carabassó i gambes

Truita de carabassó i primentons

Truita de carxofes

Truita de ceba i primentó

Truita d'espàrrecs de marge 

Truita d'espàrrecs i fesolets

Truita d'espinacs i alls tendres

Truita de faves

Truita de formatge fresc

Truita de fulles de remolatxa

Truita de kale i alls tendres

Truita de pataques lila

Truita de pataca i pernil

Truita de pataca, portobello i espàrrecs

Truita de penques de bleda i alls tendres

Truita de pèsols 

Truita de primentó roig i alls tendres

Truita de primentó, shitake i alls tendres

Truita de remolatxa

Truita de rovellons en all i julivert

Truita de rovellons i pataca 

Truita en compota d'albercocs

Truita primavera de verdures

Truita de verdures

Truiquetes

 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada