½ coliflor
1 manoll alls tendres
4 ous
1c baharat
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre.
Preparació:
Per a la recepta
només necessitarem mitja coliflor, però la podeu coure sencera i així ja la
tindreu preparada per acompanyar qualsevol plat que feu durant la setmana.
Netegem la
coliflor i desfem les seves floretes. La posem a una llanda de forn i per damunt
li tirem un bon xorro d’oli d’auliva, lo baharat i la sal al gust. Ho coem a
180º uns 20-25 minuts.
Pelem los alls
tendres i los fem a rodanxes.
Los saltegem a la
paella en un xorret d’oli. Afegim la coliflor i acabem de saltejar tot junt.
Batem los ous i
los salpebrem al gust.
Fem la truita i
ja podrem gaudir-ne.
Si voleu més
receptes de truites, aquí al blog ne teniu un bon grapat:
Fritatta de carabassó, tomaques i feta
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita de pataca, portobello i espàrrecs
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Truita de rovellons en all i julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada