Aquest mes
amb Cooking the Chef fem receptes d’una cuinera que segurament vos sonarà
perquè haureu vist per la tele, ja que los seus programes de cuina crec que los
han fet tots a diverses cadenes, tant autonòmiques com nacionals. Es tracta de
Julie Andrieu.
Lo seu
receptari és inacabable i per a triar una recepta m’ha costat molt. Al final m’he
decantat per una de ben senzilla amb productes de temporada i proximitat, la
taronja i la remolatxa. Bones per a tothom i que mos ajudaran durant l’hivern i
a més a més donaran un toc de color a les nostres taules.
Ingredients:
3 taronges
2 remolatxes
1C aigua de
tarongina (azahar com li diríem en castellà)
Primentó d’Espelette
½ c canyella
en pols
Sal (jo he
utilitzat sal Maldon)
2C oli d’auliva
Brots tendres
per decorar
Preparació:
Emboliquem les remolatxes en paper de plata i les posem a rostir al forn. Podeu aprofitar l’energia per rostir pataques, primentons, cebes... sempre que engeguem el forn, aprofitem-lo al màxim.
Fem la vinagreta amb lo suc d’una taronja, l’aigua de tarongina, un polsim de primentó, la canyella i l’oli d’auliva.
Remenem bé i ho aboquem damunt les rodanxes de remolatxa i barregem bé per a marinar-les.
Posem a una
safata les rodanxes de taronja intercalades amb les de remolatxa.
Decorem amb les fulles de brots tendres i sal Maldon per damunt al gust.
Reguem amb una mica de vinagreta del maridat i servim.
Si voleu vore
com Julie fa la recepta, mireu el següent vídeo: Salade de betterraves rôties.
I si voleu
vore les receptes de qui s’ha animat a participar, visiteu: Cooking the Chef.
Una ensalada de invierno preciosa. Me encanta el color. Te ha quedado estupenda.
ResponEliminaFeliz año muevo.
Besos
No soy muy fan de la remolacha pero esta ensalada tiene buena pinta. bss desde Asturias
ResponEliminaA tope de vitamines! aquesta amanida l'he de provar de fer a casa, ha d'estar molt molt bona!
ResponEliminapetons
Sòc i no sòc fan de les remolatxes... m'agraden però a vegades quan domina tant el seu sabor de terra, em son un pel desagradable, però crec que amb l'ajuda de la dolçor de les taronjes i la vinagreta. Las provaré. Gràcies per trobar un ratet per el repte. Gràcies.
ResponEliminaUna ensalada llena de color y vitaminas, esa vinagreta tiene que estar riquísima. Feliz año, besitos itos
ResponEliminaDos ingredientes que me encantan..queda en mi lista.
ResponEliminaUn abracito!!!
De presentació és preciosa i segur que també deu ser bona. Una combinació molt interessant. Un petó!
ResponElimina