Una recepta d’aprofitament boníssima.
Ingredients:
½ coliflor
cuita al vapor
1 tassa de
pèsols tendres
2 dents d’all
4 ous
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Pelem les dents
d’all i les tallem a làmina.
A una paella que puguem posar al forn tirem un xorro d’oli i les saltegem.
Afegim la coliflor a trossos i los pèsols. Saltegem una mica. Salem al gust.
Batem los
ous i salpebrem.
Afegim los
ous al saltejat i ho coem al forn fins que l’ou estigue quallat.
Servim acabat de fer o mos guardem un bon tall per a la carmanyola de l’endemà.
I si voleu
vore més receptes de truites i fritattes, aquí ne teniu un bon grapat:
Fritatta de carabassó, tomaques i feta
Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada
Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada
Truita d’asbargínyia escalivada i pataques al forn
Truita de carabassa, primentó i ceba
Truita de carabassó i alls tendres
Truita de carabassó i primentons
Truita d'espinacs i alls tendres
Truita
de kale i alls tendres
Truita de pataca, portobello i espàrrecs
Truita de penques de bleda i alls tendres
Truita de primentó roig i alls tendres
Truita de primentó, shitake i alls tendres
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada