Aquest mes tenia un gran repte amb el #BlondieInternationalDay perquè volia fer la versió d’aquesta recepta per a que fos vegana i sense gluten.
La que vos proposo a continuació vos agradarà si esteu acostumats a no
consumir sucre, si sou més dolcets, tripliqueu la quantitat de panela (o
qualsevol altre endolcidor que gasteu). El resultat, una recepta per a tothom, proteica
i calòrica que podeu consumir per a tenir energia durant el vostre dia.
Ingredients:
400g cigrons cuits
¼ tassa crema d’ametlla*
¼ tassa crema cacauet*
¼ tassa llet d’ametlla
4C panela
1/2c bicarbonat
¼ tassa anous pelades
Anous per a decorar
Trossets de xocolata negra
*Podeu posar la mateixa crema si no en teniu de
dues classes.
Preparació:
Posem al processador d’aliments los cigrons cuits, la crema d’ametlla, la
crema de cacauet, la llet d’ametlla, la panela i lo bicarbonat. Ho triturem
tot.
Fem les anous a trossets i ho barregem amb la massa. També afegim la
xocolata.
Ho posem a una llanda mitjana de forn amb paper vegetal sota (ens ajudarà a desemmotllar). Decorem amb les anous i una mica més de xocolata.
Ho coem al forn uns 40 minuts a 200º.
Ho dixem gelar i tallem a quadradets.
S’aguanta tranquil·lament una setmana fora de la nevera.
Si voleu vore altra receptes que vos faran salivar, visiteu Reto International Day.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada