Pàgines

22/1/25

Blondie

Aquest mes tenia un gran repte amb el #BlondieInternationalDay perquè volia fer la versió d’aquesta recepta per a que fos vegana i sense gluten.

La que vos proposo a continuació vos agradarà si esteu acostumats a no consumir sucre, si sou més dolcets, tripliqueu la quantitat de panela (o qualsevol altre endolcidor que gasteu). El resultat, una recepta per a tothom, proteica i calòrica que podeu consumir per a tenir energia durant el vostre dia.

Ingredients:

400g cigrons cuits

¼ tassa crema d’ametlla*

¼ tassa crema cacauet*

¼ tassa llet d’ametlla

4C panela

1/2c bicarbonat

¼ tassa anous pelades

Anous per a decorar

Trossets de xocolata negra

 

*Podeu posar la mateixa crema si no en teniu de dues classes.

 

Preparació:

Posem al processador d’aliments los cigrons cuits, la crema d’ametlla, la crema de cacauet, la llet d’ametlla, la panela i lo bicarbonat. Ho triturem tot.

Fem les anous a trossets i ho barregem amb la massa. També afegim la xocolata.


Ho posem a una llanda mitjana de forn amb paper vegetal  sota (ens ajudarà a desemmotllar). Decorem amb les anous i una mica més de xocolata.

Ho coem al forn uns 40 minuts a 200º.

Ho dixem gelar i tallem a quadradets.


S’aguanta tranquil·lament una setmana fora de la nevera.


Si voleu vore altra receptes que vos faran salivar, visiteu Reto International Day.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada