Pàgines

17/1/25

Curry de gambes

 


Una recepta senzilla per a fer amb el robot de cuina que tingueu.

Ingredients:

400g gambes ja pelades

1 ceba

1 tomaca

½ primentó roig

2 dents d’all

1 tros de gingebre

1 tros de cúrcuma

1C garam masala

200ml crema de coco

100ml aigua o caldo de peix

Sal

Oli de coco

300g arròs basmati

3 cardamomos

 

Preparació:

Jo he fet la recepta amb la Magimix Cook Expert, però amb qualsevol robot ho podeu fer. I sense també!

Pelem la ceba, la tomaca, lo primentó lo gingebre , la cúrcuma i les dents d’all. Afegim la sal i lo garam masala. Ho posem tot a la olla inox amb un parell de cullerades d’oli de coco i programem: COCCIÓN/DORAR. En acabar programem: EXPERTO 1min v16. Si voleu que la verdura quede triturada del tot, podem programar: EXPERTO 2min v18.

Afegim la crema de coco i l’aigua o lo caldo.

Aptofitarem el pis de dalt de la vaporera per a coure les gambes. I al pis superior a la vaporera XL hi posarem el bol inox amb l’arròs, l’aigua i lo cardamomo. Jo també he aprofitat per a coure unes verdures. Programarem: COCCIÓN/VAPOR XL.

Una vegada acabat de coure, posarem les gambes amb la salsa a la olla inox i programarem: EXPERTO 10min 100º.



Servirem lo curry de gambes acompanyat d’arròs.

Mmm! Ja voreu quina oloreta més bona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada