Ingredients:
4 pataques cuites
al caliu
8-10
pataques morades bullides
1 bròquil cuit al vapor
Formatge
vegà a les herbes d’untar
Oli d’auliva
Sèsam blanc
Sèsam negre
Sal
Pebre negre
Preparació:
Pelem les
pataques i les aixafem a un una forquilla. Posem un xorret d’oli i sal.
Barregem bé.
Pelem les
pataques morades i les aixafem amb una forquilla. Posem un xorret d’oli i
salpebrem al gust. Barregem bé.
Aixafem la
mitat del bròquil amb una forquilla i reservem els altres abrets.
Muntem los
timbals als plats dels comensals.
Posem una
capa de pataca morada.
Una capa de
formatge vegà a les herbes d’untar.
Una capa de bròquil.
I a sobre hi posem los abrets de bròquil. Reguem en un bon xorret d’oli, salpebrem i hi tirem pel damunt els llavors de sèsam blanc i negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada