24/11/20

Truita d’espàrrecs de marge i alls tendres

 


Ingredients:

4 ous

1 manoll d’espàrrecs de marge

1 manoll d’alls tendres

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem bé los espàrrecs i los alls i los fem a trossets.

Posem un xorro d’oli a la paella i los saltegem. Salem al gust.

Batem los ous i salpebrem.

Ho barregem tot i fem la truita.


 

*A la primavera sempre congelo bossetes d’espàrrecs nets, tallats i escaldats, així sempre en tinc per fer una bona truita quan no ne puc trobar. Vatros també ho feu?

 

 I al recopilatori podeu trobar-ne moltes més! 

Frittatine all'bruzzense

Truita amanida

Truita d’abadejo i ceba caramel·litzada

Truita d'all porro i primentó 

Truita d'asbargínyia i ceba caramel·litzada

Truita de calçots

Truita de carabassa, primentó i ceba

Truita de carabassó

Truita de carabassó i alls tendres

Truita de carabassó i ceba

Truita de carabassó i gambes

Truita de carxofes

Truita de ceba i primentó

Truita d'espàrrecs de marge 

Truita d'espinacs i alls tendres

Truita de faves

Truita de fulles de remolatxa

Truita de pataques lila

Truita de pataca i pernil

Truita de pèsols 

Truita de primentó, shitake i alls tendres

Truita de remolatxa

Truita de rovellons i pataca 

Truita en compota d'albercocs

Truita primavera de verdures

Truita de verdures

Truiquetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada