19/11/20

Crema de pastanaga, mandarina i gingebre

 


Una crema reconfortant perfecta per a les defenses.


Ingredients:

500g pastanagues

1 all porro (o una ceba)

2-3 mandarines

1 tros de gingebre

Sal

Oli d’auliva

Pipes de carabassa

 

Preparació:

Pelem i tallem a trossos grossos la pastanaga.

Netegem bé l’all porro i lo tallem a trossos.

Agafem un tros de gingebre al gust i lo pelem.

Amb la Magimix Cook Expert ho posem tot a la olla inox amb 500ml d’aigua (si la voleu més espessa, reduïu la quantitat d’aigua) i salem. Programem COCCIÓN, SOPA CREMOSA.



Si no teniu robot de cuina ho posem tot a una olla a bullir i salem. Un cop cuit ho triturem bé.

Servirem en un xorret d’oli d’auliva per damunt i unes pipes de carabassa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada