15/11/20

Gambes amb salsa de fruita hawaiana *Hawaii

 

Amb Cocinasdel Mundo aquest mes viatge fins a Hawaii i com que no m’acabava de decidir, he fet dos receptes en una.

 

Ingredients:

Per a la salsa de fruita:

(en diuen salsa, però sembla més una amanida de fruites)

½ pinya

1 mango

2 tomaques

1 ceba roja

Cilantre

1 llima

¼ primentó roig

1 jalapeño

 

Per a les gambes:

250g gambes pelades

2C farina de cigrons

2c pesteta triturada

5-6 dents d’all

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Marinem les gambes amb la farina, la pesteta, la sal i lo pebre.

Pelem la pinya i lo mango i ho fem a daus.


Fem lo mateix en les tomaques, la ceba, lo primentó i lo jalapeño.

Trinxem una mica de cilantre fresc.

Ho posem tot a un bol i escorrem lo suc d’una llima.

Ho barregem bé i reservem.



Posem un bon xorro d’oli a una paella i dorem les dents d’all trinxades. Quan comencen a agafar color afegim les gambes marinades i saltegem.

Servim les gambes acompanyades en la salsa de fruites.


Si voleu vore més receptes de hawaii no dixeu de visitar lo blog de La cajita de Nieves y Elena.

 

5 comentaris:

  1. Has fet una combinació ideal! en especial la salsa de fruita m'ha deixat meravellada, me la guardo!!
    petonets!

    ResponElimina
  2. Curiosa la receta. La combinación fruta es un acierto y debe estar muy rico.
    Bss

    ResponElimina
  3. Yo ya estoy salivando con las gambitas con la fruta. Se ve riquísimo.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  4. Una buena ensalada de frutas; a mí me encanta la mezcla de dulce y salado.

    ResponElimina
  5. Que mezcla tan buena, tiene que estar delicioso. bss desde Asturias

    ResponElimina