Amb Cocinasdel Mundo aquest mes viatge fins a Hawaii i com que no m’acabava de decidir, he fet dos receptes en una.
Ingredients:
Per a la salsa de fruita:
(en diuen
salsa, però sembla més una amanida de fruites)
½ pinya
1 mango
2 tomaques
1 ceba roja
Cilantre
1 llima
¼ primentó
roig
1 jalapeño
Per a les gambes:
250g gambes
pelades
2C farina de
cigrons
2c pesteta
triturada
5-6 dents d’all
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Marinem les
gambes amb la farina, la pesteta, la sal i lo pebre.
Pelem la
pinya i lo mango i ho fem a daus.
Fem lo
mateix en les tomaques, la ceba, lo primentó i lo jalapeño.
Trinxem una
mica de cilantre fresc.
Ho posem tot a un bol i escorrem lo suc d’una llima.
Ho barregem bé
i reservem.
Posem un bon xorro d’oli a una paella i dorem les dents d’all trinxades. Quan comencen a agafar color afegim les gambes marinades i saltegem.
Servim les
gambes acompanyades en la salsa de fruites.
Si voleu vore més receptes de hawaii no dixeu de visitar lo blog de La cajita de Nieves y Elena.
Has fet una combinació ideal! en especial la salsa de fruita m'ha deixat meravellada, me la guardo!!
ResponEliminapetonets!
Curiosa la receta. La combinación fruta es un acierto y debe estar muy rico.
ResponEliminaBss
Yo ya estoy salivando con las gambitas con la fruta. Se ve riquísimo.
ResponEliminaBss
Elena
Una buena ensalada de frutas; a mí me encanta la mezcla de dulce y salado.
ResponEliminaQue mezcla tan buena, tiene que estar delicioso. bss desde Asturias
ResponElimina