8/3/15

Arròs melós de galeres




Ingredients:

(per a 2 pax)

1 ceba menuda

1 tomaca

1 nyora

1 dent d’all

200g arròs blanc

10 galeres

750ml caldo de peix

Oli

Sal

Pebre



Preparació:

Posem la nyora  a remulla per a que s’hidrate i poder extreure la seva carn.

Pelem l’all i la ceba, rentem bé la tomaca i ho triturem a trossets menuts.



Posem un xorro d’oli a la cassola i sofregim la verdura. Salpebrem.

Tallem les potes de les galeres (per a que no se queden per l’arròs) i algunes d’elles les tallem per la mitat per a que solten millor lo seu suquet.

Afegim les galeres a la cassola i les saltegem una mica en lo sofregit. 


Afegim l’arròs. Salem i tirem lo caldo i la carn de la nyora.



Ho dixem coure fins que l’arròs estigue cuit. Servim calent.




2 comentaris:

  1. Un arros molt bo, m'encanta el gust que donen les galeres,es espectacular! Un petó

    ResponElimina
  2. Quina delícia d’arròs, amb galeres Ummm, amb el que m’agraden!!
    Si t’han sobra un platet ja saps hehehe
    Petons

    ResponElimina