6/3/15

Llansola 1921



Si no teniu plan per al cap de setmana, vos recomano les Jornades gastronòmiques de la Galera a les Terres de l'Ebre.





Enguany vam anar al Llansola 1921, a Sant Carles de la Ràpita. Un restaurant que ja hem visitat altres vegades i que ara volíem provar lo menú de les Jornades que ara vos presentem.


Per començar mos van treure unes olives i uns panets de sèsam per obrir la gana. Vam demanar lo vi blanc del menú DO Terra Alta i aigua.




Lo primer plat,  brots amb llagostins, alvocat, i llavors de sèsam. Bo i fresc.



Un canaló de pop i bolets amb suau crema de tardor. Va agradar molt a la taula. Tot i que per al meu gust, li fallava la presentació.



Va seguir al canaló un saltejadet de galeres, carxofes i allets tendre que no haguessem parat de minjar!! A vegades lo més senzill és lo més bo.



I per acabar los entrants una ostra del delta gratinada amb allioli. Personalment no m’agraden les ostres, però aquesta cuinada i amb el gratinat estava bona.



De segons podíem escollir entre arròs de galeres i carxofes, rap al forn amb alls tendres o llom d’abadejo al forn. A la taula ens vam quedar amb l’arròs i una persona va fer l’abadejo.

L’arròs s’ha de dir que estava boníssim. Però no mol vam poder acabar...




I per postres, teníem gran varietat per a triar, finalment ens vam decidir per una crema catalana, un carpaccio de pinya amb sorbet de mandarina i coulant de xocolata.





Vam acabar en cafès i te. 



El menú bé, però s’ha de dir que es van oblidar de la crema de galeres i llagostins. Natros ho vam vore la setmana següent quan consultàvem los menús. Una llàstima. Per una altra vegada ja sabem que mos hem d'emportar lo tríptic dels menús i anar mirant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada