Si no teniu plan per al cap de setmana, vos recomano les
Jornades gastronòmiques de la Galera a les Terres de l'Ebre.
Enguany vam anar al Llansola 1921, a Sant Carles de la Ràpita. Un restaurant que ja hem
visitat altres vegades i que ara volíem provar lo menú de les Jornades que ara
vos presentem.
Per començar mos van treure unes olives i uns panets de
sèsam per obrir la gana. Vam demanar lo vi blanc del menú DO Terra Alta i
aigua.
Lo primer plat, brots
amb llagostins, alvocat, i llavors de sèsam. Bo i fresc.
Un canaló de pop i bolets amb suau crema de tardor. Va
agradar molt a la taula. Tot i que per al meu gust, li fallava la presentació.
Va seguir al canaló un saltejadet de galeres, carxofes i
allets tendre que no haguessem parat de minjar!! A vegades lo més senzill és lo
més bo.
I per acabar los entrants una ostra del delta gratinada amb
allioli. Personalment no m’agraden les ostres, però aquesta cuinada i amb el
gratinat estava bona.
De segons podíem escollir entre arròs de galeres i carxofes,
rap al forn amb alls tendres o llom d’abadejo al forn. A la taula ens vam
quedar amb l’arròs i una persona va fer l’abadejo.
L’arròs s’ha de dir que estava boníssim. Però no mol vam
poder acabar...
I per postres, teníem gran varietat per a triar, finalment
ens vam decidir per una crema catalana, un carpaccio de pinya amb sorbet de
mandarina i coulant de xocolata.
Vam acabar en cafès i te.
El menú bé, però s’ha de dir que es van oblidar de la crema
de galeres i llagostins. Natros ho vam vore la setmana següent quan consultàvem
los menús. Una llàstima. Per una altra vegada ja sabem que mos hem d'emportar lo tríptic dels menús i anar mirant...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada