(per a 2
pax)
1 ceba
menuda
1 tomaca
1 nyora
1 dent d’all
200g arròs
blanc
10 galeres
750ml caldo
de peix
Oli
Sal
Pebre
Preparació:
Posem la
nyora a remulla per a que s’hidrate i
poder extreure la seva carn.
Pelem l’all
i la ceba, rentem bé la tomaca i ho triturem a trossets menuts.
Posem un
xorro d’oli a la cassola i sofregim la verdura. Salpebrem.
Tallem les
potes de les galeres (per a que no se queden per l’arròs) i algunes d’elles les
tallem per la mitat per a que solten millor lo seu suquet.
Afegim les
galeres a la cassola i les saltegem una mica en lo sofregit.
Afegim l’arròs.
Salem i tirem lo caldo i la carn de la nyora.
Ho dixem
coure fins que l’arròs estigue cuit. Servim calent.
Un arros molt bo, m'encanta el gust que donen les galeres,es espectacular! Un petó
ResponEliminaQuina delícia d’arròs, amb galeres Ummm, amb el que m’agraden!!
ResponEliminaSi t’han sobra un platet ja saps hehehe
Petons