11/3/15

Penques de bleda farcides




Ingredients:

Penques de bleda grosses

Formatge cremós a talls

Pernil salat

Pa ratllat

Ou

Sèsam

Oli

Sal



Preparació:

Netegem bé les bledes i separem les penques. Posem aigua a bulli i escaldem les penques.



Mentrestant tallem lo pernil a trossets ben menuts i lo formatge a trossos.

Batem l’ou.

Barregem pa ratllat i sèsam.

Traiem les penques i les salem.



Posem damunt de cada penca una mica de formatge i pernil. 



Tanquem les penques, les passem per l’ou i després pel pa ratllat. Les fregim en abundant oli calent.




Les anem traient i posant damunt d’un paper de cuina per treure l’oli sobrant.



*Podeu fer la versió vegetariana només arrebossant-les, sense farcir. Les suqueu amb romesco, i boníssimes!!



2 comentaris:

  1. Ohhh quina bona idea! si no són molt tendres, de vegades costen de menjar, així queden ben camuflades deuen estar boníssimes!!
    Anna

    ResponElimina
  2. La meva sogra me'n fa perquè m'encanten... són boníssimes, t'han quedat molt bé, amb el sèsam per sobre!
    Marta

    ResponElimina