Penques de
bleda grosses
Formatge cremós a talls
Pernil salat
Pa ratllat
Ou
Sèsam
Oli
Sal
Preparació:
Netegem bé
les bledes i separem les penques. Posem aigua a bulli i escaldem les penques.
Mentrestant
tallem lo pernil a trossets ben menuts i lo formatge a trossos.
Batem l’ou.
Barregem pa
ratllat i sèsam.
Traiem les
penques i les salem.
Posem damunt
de cada penca una mica de formatge i pernil.
Tanquem les
penques, les passem per l’ou i després pel pa ratllat. Les fregim en abundant
oli calent.
Les anem
traient i posant damunt d’un paper de cuina per treure l’oli sobrant.
*Podeu fer
la versió vegetariana només arrebossant-les, sense farcir. Les suqueu amb
romesco, i boníssimes!!
Ohhh quina bona idea! si no són molt tendres, de vegades costen de menjar, així queden ben camuflades deuen estar boníssimes!!
ResponEliminaAnna
La meva sogra me'n fa perquè m'encanten... són boníssimes, t'han quedat molt bé, amb el sèsam per sobre!
ResponEliminaMarta