Lo vinagre de sushi s'utilitza per a barrejar amb l'arròs que s'utilitza per a fer los sushis, nigiris i sashimis.
Lo podem comprar ja fet o fer-lo natros a casa.
Per a fer-lo a casa necessitem:
1l vinagre d'arròs
200g sucre
4c sal
Barregem los ingredients a una paella, ho coem a foc lent i anem remenant fins que lo sucre i la sal se disolguen. Ho dixem gelar i ho posem a una ampolla.
No té data de caducitat i ho podem utilitzar per a fer los tipos de sushis que vulguem o per fer alguna salsa.
* The Just Bento Cookbook.Everyday Lunches To Go. Makiko Itoh
Lo podem comprar ja fet o fer-lo natros a casa.
Per a fer-lo a casa necessitem:
1l vinagre d'arròs
200g sucre
4c sal
Barregem los ingredients a una paella, ho coem a foc lent i anem remenant fins que lo sucre i la sal se disolguen. Ho dixem gelar i ho posem a una ampolla.
No té data de caducitat i ho podem utilitzar per a fer los tipos de sushis que vulguem o per fer alguna salsa.
* The Just Bento Cookbook.Everyday Lunches To Go. Makiko Itoh
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada