Arròs blanc
Pota de polp
cuita
Tamari
Wasabi (opcional)
Preparació:
Rentem bé l’arròs
fins que l’aigua ja no surtigue blanca. Lo posem a coure a l’arrossera.
Quan estigue
cuit, lo barregem en una cullerada de vinagre de sushi.
Ho dixem
gelar.
Tallem la
pota de polp a rodanxes.
Quan l’arròs
estigue gelat, anem fent los onigiri. Jo vaig comprar-me uns motlles que van
molt bé. Serveix per fer-los de dos en dos. Sinó agafem una mica d’arròs amb la
mà i li anem donant forma.
Muntem los
nigiri posant una mica de wasabi entre l’arròs i lo polp i los anem col·locant a
la safata que vulguem utilitzar per servir-los. Si no voleu posar-hi wasabi
perquè és massa fort, sense també estan bons.
Servim
acompanyats d’una mica de tamari per a sucar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada