Aquesta recepta és una adaptació de la recepta tradicional del goulash que mos van preparar los nostres amics hongaresos de Jászberény.
Per als que us agrada la carn, només cal que substituïu lo seitán per vedella.
Per als que us agrada la carn, només cal que substituïu lo seitán per vedella.
Ingredients:
(per a 4 pax)
1 ceba
1 all porro
2
pastanagues
1 pataca
200g seitán
(o tofu, quorn o lo que preferiu)
100g fesols
rojos cuits(o los que tingueu)
1l caldo
vegetal (o aigua)
100g pasta
especial Goulash
Sal
Oli
Pasta per a Goulash
Paprika
Salsa picant
per a Goulash
Preparació:
Pelem i
tallem la verdura a trossets. Posem una mixa d’oli a la cassola i la sofregim
una mica.
Mentrestant tallem
el seitán a daus.
Afegim a la
verdura lo caldo, lo seitán i los fesols. Salem i li tirem paprika al gust.
A mitat
cocció afegim la pasta per a Goulash (1/3 del tub).
A continuació la pasta
especial per a Goulash.
Anem
remenant de tant en tant i acabem de coure a foc lent.
Servim ben
calent.
Al damunt hi
podem posar una mica de salsa picant per a Goulash. Boníssima!
Ben bo tot acompanyat d'un vi negre hongarés.
Durant lo viatge vam disfrutar d'un dia de camp i vam tenir un cunier d'estrella que mos va preparar un Goulash com cal!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada