22/3/15

Goulash vegà *Hongria

Aquesta recepta és una adaptació de la recepta tradicional del goulash que mos van preparar los nostres amics hongaresos de Jászberény.
Per als que us agrada la carn, només cal que substituïu lo seitán per vedella.





Ingredients:

(per a 4 pax)

1 ceba

1 all porro

2 pastanagues

1 pataca

200g seitán (o tofu, quorn o lo que preferiu)

100g fesols rojos cuits(o los que tingueu)

1l caldo vegetal (o aigua)

100g pasta especial Goulash

Sal

Oli

Pasta per a Goulash

Paprika

Salsa picant per a Goulash



Preparació:

Pelem i tallem la verdura a trossets. Posem una mixa d’oli a la cassola i la sofregim una mica.

Mentrestant tallem el seitán a daus.

Afegim a la verdura lo caldo, lo seitán i los fesols. Salem i li tirem paprika al gust.





A mitat cocció afegim la pasta per a Goulash (1/3 del tub).


A continuació la pasta especial per a Goulash.



Anem remenant de tant en tant i acabem de coure a foc lent.



Servim ben calent.

Al damunt hi podem posar una mica de salsa picant per a Goulash. Boníssima!



 Ben bo tot acompanyat d'un vi negre hongarés.



Durant lo viatge vam disfrutar d'un dia de camp i vam tenir un cunier d'estrella que mos va preparar un Goulash com cal!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada