Nom habitual de varies espècies de cereals cultivades en
climes calorosos i secs.
Lo mill és ric en magnesi, ferro, manganés i vitamina B.
Es ven en grans, flocs, sèmola o farina. Es cou amb el doble
de líquid del seu volum. Si dorem los grans a una paella abans de cuinar-los,
agafem un aroma a avellanes. Lo podem consumir al natural en verdures, en
truita o en un potatge, en mandonguilles, croquetes, hamburgueses...
Algunes receptes que podeu trobar al blog:
Carabassons farcits de mill
Croquetes de mill i carabassa
Farcellets de carabassó, mill i allioli
Pastís de seitan i mill
Font: Larousse Gastronomique
Algunes receptes que podeu trobar al blog:
Carabassons farcits de mill
Croquetes de mill i carabassa
Farcellets de carabassó, mill i allioli
Pastís de seitan i mill
Font: Larousse Gastronomique
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada