Ingredients:
80g de mill
250g de carabassa
½ ceba
1 ou
Sal
Oli
Herbes provençals
Vos sortiran unes 15-20 croquetes depenent de la mida que les feu.
Preparació:
Rentem bé lo mill
i lo posem a coure en aigua i la mitja ceba tallada a trossets ben menuts.
Pelem, tallem la
carabassa a daus i la posem a bullir.
Escorrem lo mill
i lo posem a un bol en l’ou, la sal, i les herbes provençals. Afegim la
carabassa bullida i ho barregem tot molt bé.
Donem la forma
que vulguen a les croquetes i les apretem bé per a que no se desfassen quan les
fregim.
Les fregim en
abundant oli i les posem damunt d’un plat en un tros de paper de cuina per a
traure l’oli que sobre.
Les podem servir
gelades o calentes.
Bon profit!
Molt originals, Cristina! Sempre acabo fent les croquetes amb patata i... alguna cosa més. ho provaré amb mill, aquestes teves han de ser boníssimes, amb el toc de carbassa! Petons i bon cap de setmana
ResponElimina