21/3/13

Croquetes de mill i carabassa




Ingredients:

80g de mill
250g de carabassa
½ ceba
1 ou
Sal
Oli
Herbes provençals

Vos sortiran unes 15-20 croquetes depenent de la mida que les feu.

Preparació:

Rentem bé lo mill i lo posem a coure en aigua i la mitja ceba tallada a trossets ben menuts.

Pelem, tallem la carabassa a daus i la posem a bullir.

Escorrem lo mill i lo posem a un bol en l’ou, la sal, i les herbes provençals. Afegim la carabassa bullida i ho barregem tot molt bé.








Donem la forma que vulguen a les croquetes i les apretem bé per a que no se desfassen quan les fregim.



Les fregim en abundant oli i les posem damunt d’un plat en un tros de paper de cuina per a traure l’oli que sobre.

Les podem servir gelades o calentes.

Bon profit!

1 comentari:

  1. Molt originals, Cristina! Sempre acabo fent les croquetes amb patata i... alguna cosa més. ho provaré amb mill, aquestes teves han de ser boníssimes, amb el toc de carbassa! Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina