A casa no som massa de peix cru, així que sempre hi ha alternatives...
4 fulles de alga
nori
200g d’arròs
10 filets
d’anxova en oli d’auliva
50g de codonyat
fet a casa
50g de formatge
de cabra (o aquell que vos agrade)
6 talls de pernil
Salsa de soja
Salsa
dolça-picant
*Necessitarem una
estoreta per a enrotllar el maki sushi.
Preparació:
Bullim l’arròs
després d’haver-lo rentat bé. Lo repassem quan estigue cuit en aigua gelada.
Reservem.
Tallem lo
codonyat i lo formatge.
Passem l’alga
nori una mica pel foc sense que arribe a tocar-lo. Veureu que lo color verd
s’intensifica i se fa més brillant.
Posem l’alga
damunt l’estoreta, repartim l’arròs i los ingredients de que vulguem farcir los maki sushi.
Comencem a
enrotllar tot aprentant bé per a que quede compacte i no se desmunte quan anem
a tallar.
Tallem a rodanxes
de la mida desitjada i anem posant los maki sushi a una safata.
Servim amb la
salsa que més vos agrade. Aquest dia vam utilitzar la de soja i la dolça picant.
Però si sou valents, també podeu provar-ho amb wasabi!
M'han agradat molt aquests farcits, Cristina. Sobretot, el de codonyat. Me l'apunto!! Petons
ResponEliminaM'encanta el menjar japonès, i l'adaptació a productes de la terra em sembla genial! Per cert, t'he nominat, o no se ben bé com es diu, en el premi best blog, espero que t'agradi!
ResponEliminahttp://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2013/03/premi-best-blog.html
Mònica
Moltes gràcies a les dos, Marina i Mònica!
ResponEliminaCristina