Ingredients:
(per a unes 12
individuals)
Massa per a la
quiche
1 ceba
8 talls de
cansalada fumada
1 massana grossa
o dos de menudes
200ml de crema
vegetal
1 ou
Formatge al gust
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem al ceba a trossets ben menuts i la sofregim en una mica d’oli.
Tallem la
cansalada a trossets menuts, i pelem la massana i també la tallarem a trossets
menuts. Ho afegirem tot a sofregir en la ceba.
Tallem la massa
en la forma dels motlles que tinguem i la fiquem a coure al forn. Per a que no
pergue la forma, jo utilitzo llegums.
Barregem lo
sofregir en la crema vegetal i l’ou.
Farcim la massa una vegada cuita. Posem
lo formatge al forn i tornem a coure uns 10 minuts al màxim per a que se qualle
bé.
Si se servix una mica calentet està més bo!
M'ho apunto a l'apartat d'aperitius, per fer en algun dinar familiar! Molt originals! Una abraçada!
ResponElimina