28/3/13

Mini quiche de massana i cansalada





Ingredients:
(per a unes 12 individuals)

Massa per a la quiche
1 ceba
8 talls de cansalada fumada
1 massana grossa o dos de menudes
200ml de crema vegetal
1 ou
Formatge al gust
Sal
Pebre
Oli

Preparació:

Pelem, rentem i tallem al ceba a trossets ben menuts i la sofregim en una mica d’oli.

Tallem la cansalada a trossets menuts, i pelem la massana i també la tallarem a trossets menuts. Ho afegirem tot a sofregir en la ceba.

Tallem la massa en la forma dels motlles que tinguem i la fiquem a coure al forn. Per a que no pergue la forma, jo utilitzo llegums.



Barregem lo sofregir en la crema vegetal i l’ou.



Farcim la massa una vegada cuita. Posem lo formatge al forn i tornem a coure uns 10 minuts al màxim per a que se qualle bé.





Si se servix una mica calentet està més bo!

1 comentari:

  1. M'ho apunto a l'apartat d'aperitius, per fer en algun dinar familiar! Molt originals! Una abraçada!

    ResponElimina