26/3/13

Maki sushi de la casa *Japó


A casa no som massa de peix cru, així que sempre hi ha alternatives...


Ingredients:

4 fulles de alga nori
200g d’arròs
10 filets d’anxova en oli d’auliva
50g de codonyat fet a casa
50g de formatge de cabra (o aquell que vos agrade)
6 talls de pernil
Salsa de soja
Salsa dolça-picant

*Necessitarem una estoreta per a enrotllar el maki sushi.

Preparació:

Bullim l’arròs després d’haver-lo rentat bé. Lo repassem quan estigue cuit en aigua gelada. Reservem.

Tallem lo codonyat i lo formatge.

Passem l’alga nori una mica pel foc sense que arribe a tocar-lo. Veureu que lo color verd s’intensifica i se fa més brillant.



Posem l’alga damunt l’estoreta, repartim l’arròs i los ingredients de que vulguem farcir los maki sushi.



Comencem a enrotllar tot aprentant bé per a que quede compacte i no se desmunte quan anem a tallar.



Tallem a rodanxes de la mida desitjada i anem posant los maki sushi a una safata.




Servim amb la salsa que més vos agrade. Aquest dia vam utilitzar la de soja i la dolça picant. Però si sou valents, també podeu provar-ho amb wasabi!


3 comentaris:

  1. M'han agradat molt aquests farcits, Cristina. Sobretot, el de codonyat. Me l'apunto!! Petons

    ResponElimina
  2. M'encanta el menjar japonès, i l'adaptació a productes de la terra em sembla genial! Per cert, t'he nominat, o no se ben bé com es diu, en el premi best blog, espero que t'agradi!
    http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2013/03/premi-best-blog.html
    Mònica

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a les dos, Marina i Mònica!
    Cristina

    ResponElimina