Avui algo fresquet!
Ingredients:
2 carabassons
4 tasses de mill
1 pastanaga
1 ceba
5 xampinyons
8 o 9 tomaquetes cherry
1ou
oli
sal
pebre
Preparació:
Tallem los carabassons en llesques fines (2 llesques per farcellet) mentre posem aigua a bullir. Ascaldem los carabassons i ho dixem gelar.
Lo carabassó que mos ha sobrat, lo tallem a trossets xicotets, així com la pastanaga i la ceba i ho sofregim en un xorret d'oli, sal i pebre.Mentrestant, rentem bé lo mill i lo posem a bullir. Quan estigue, lo colem i l'afegim al sofregit de carabassó, pastanaga i ceba. Remenem bé, apaguem lo foc i dixem gelar.
Rentem i tallem los xampinyons a làmines i los passem per la paella. Quan estiguen, los salem i també los dixem gelar.
Quan ja ho tenim tot preparat, ho muntem. Posem dos tires de carabassó en creu, i al mig aboquem una mica de barreja i tanquem lo farcellet. Ho anem posant en una plàtera. Lo que sobre, ho podem posar al mig. Decorem en los xampinyons i les tomaquetes i tirem damunt una mica d'allioli. Reservem la resta pa qui ne vulgue més.
mmm! no conec el mill, què és? on ho compres?
ResponEliminaEl mill (mijo en castellà) és un cereal sense gluten que porta ferro i magnesi entre altres propietats... Ho compro a tendes de productes ecològics. T'animo a provar-lo, ja contaràs!
ResponElimina