7/6/11

Cebes farcides de pernil salat i mozzarella





Ingredients:

9 cebes tendres
150g de pernil salat
200g de mozzarella
400ml de llet de soja
2 cullerades de farina de panís (o Maizena)
una mica de formatge pa gratinar
oli d'auliva
sal 
pebre
nou moscada

Preparació:

Pelem i rentem les cebes. Los hi fem un tall al mig i les obrim una mica en los dits. Posem un xorret d'oli d'auliva i sal i les posem al forn mentre preparem lo farcit pa que se coguen una mica.

Tallet lo pernil a trossets i ho barregem amb la mozzarella.

Preparem la beixamel. Jo la faig en llet de soja, però en llet de vaca queda igual. Poso la llet en un casso i la vaig acalentant reservant un gotet de llet pa desfer la farina. Quan la llet comence a estar calenta, li aboco la farina desfeta en la llet que quedava. Afegeixo sal, pebre i nou moscada al gust i vaig remenant fins que aconseguixo lo punt de beixamel desitjat. Apago lo foc i reservo.

Trac les cebes del forn i les farcixo en la mescla de pernil salat i mozzarella. Li tiro la beixamel per damunt i espolvorejo en formatge per gratinar. I ho poso al forn a uns 170º uns 10 minuts.

Bon profit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada