2 carabassons
100g de mill
4 alls tendres
1 ceba
2 talls de pernil
Sal
Oli
Pebre
Aufapiga
Preparació:
Rentem lo mill i
lo posem a bullir.
Rentem, tallem i
abuidem los carabassons i los posem a coure al forn en un xorret d’oli i una
mica de sal i pebre.
Lo de dintre del
carabassó o tallem a trossets ben menuts. Pelem, rentem la ceba i los alls
tendres i los tallem a trossets. Ho posem a sofregir amb lo carabassó.
Tallem lo pernil
a trossets i també l’afegim al sofregit de verdura.
Traiem los
carabassons del forn i los farcim.
Bon profit!
Cristina...el mill m'agrada molt. L'última vegada el vam fer servir en un postre, però ara el provarem com a farcit, com dius!
ResponEliminaJo no l'he provat mai en postre... ho hauré de fer!
EliminaMolt bons i saludables, Cristina, aquests carbassons!
ResponElimina