2/7/13

Carabassons farcits de mill




Ingredients:

2 carabassons
100g de mill
4 alls tendres
1 ceba
2 talls de pernil
Sal
Oli
Pebre
Aufapiga

Preparació:

Rentem lo mill i lo posem a bullir.

Rentem, tallem i abuidem los carabassons i los posem a coure al forn en un xorret d’oli i una mica de sal i pebre.


Lo de dintre del carabassó o tallem a trossets ben menuts. Pelem, rentem la ceba i los alls tendres i los tallem a trossets. Ho posem a sofregir amb lo carabassó.

Tallem lo pernil a trossets i també l’afegim al sofregit de verdura.


Traiem los carabassons del forn i los farcim.



Bon profit!

3 comentaris:

  1. Cristina...el mill m'agrada molt. L'última vegada el vam fer servir en un postre, però ara el provarem com a farcit, com dius!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no l'he provat mai en postre... ho hauré de fer!

      Elimina
  2. Molt bons i saludables, Cristina, aquests carbassons!

    ResponElimina