Ingredients:
80g d’arròs
230g de fesols
1 tira d’alga
wakame
1 pastanaga
grossa
Farina de cigrons
Pebre
Sal
Oli
Miso
Preparació:
Posem l’alga
wakame a remulla uns 10 minuts.
Pelem i rentem la
pastanaga, la tallem a trossos i la coem en l’arròs. Quan l’alga estigue
hidratada, la tallem a trossets i la coem en l’arròs i la pastanaga que ja
estaran casi fets. A punt de finalitzar la cocció, hi afegim una cullerada de
miso i remenem.
Los fesols ja los
tenia cuits que m’havien sobrat d’una altra recepta, però sinó, los podeu coure
amb la resta d’ingredients si los heu dixat a remulla la nit ans. D'això s'en diu recepta d'aprofitament!
Ho barregem tot
en un bol, salpebrem i ho axafem bé en una forquilla.
Fem les
hamburgueses de la mida desitjada, les passem per la farina de cigrons i les
fregim en una mica d’oli d’auliva.
Estan bones tant
calentes com gelades. Les podeu posar a entrepans, acompanyar de verdura o com
més vos apetixquen.
Bon profit!
óh, semblen bones! Són molt semblants a les que vaig veure al programa "Cuines" d'ahir, però canviant els fesols per les mongetes del ganxet. M'encanten les vegetals, les has tastat amb cigrons? També són boníssimes! En tinc unes al blog.
ResponEliminaEl programa Cuines no el miro (estic treballant..), però m'agrada anr provant amb diferents llegums i ingredients que tinc per la nevera. Les he tastat amb cigrons, gentilles... de totes maneres ara miro les del teu bloc, que segur què també estan boníssimes!
Eliminaòndia quina bona pinta!!! m'agrada la idea...també com a "reciclatge" de llegums cuits :-)
ResponEliminaUnes hamburgueses ben diferents!
ResponElimina