26/6/13

Hamburgueses vegetals de fesols i arròs



Ingredients:

80g d’arròs
230g de fesols
1 tira d’alga wakame
1 pastanaga grossa
Farina de cigrons
Pebre
Sal
Oli
Miso

Preparació:

Posem l’alga wakame a remulla uns 10 minuts.

Pelem i rentem la pastanaga, la tallem a trossos i la coem en l’arròs. Quan l’alga estigue hidratada, la tallem a trossets i la coem en l’arròs i la pastanaga que ja estaran casi fets. A punt de finalitzar la cocció, hi afegim una cullerada de miso i remenem.




Los fesols ja los tenia cuits que m’havien sobrat d’una altra recepta, però sinó, los podeu coure amb la resta d’ingredients si los heu dixat a remulla la nit ans. D'això s'en diu recepta d'aprofitament!


Ho barregem tot en un bol, salpebrem i ho axafem bé en una forquilla.


Fem les hamburgueses de la mida desitjada, les passem per la farina de cigrons i les fregim en una mica d’oli d’auliva.


Estan bones tant calentes com gelades. Les podeu posar a entrepans, acompanyar de verdura o com més vos apetixquen.

Bon profit!

4 comentaris:

  1. óh, semblen bones! Són molt semblants a les que vaig veure al programa "Cuines" d'ahir, però canviant els fesols per les mongetes del ganxet. M'encanten les vegetals, les has tastat amb cigrons? També són boníssimes! En tinc unes al blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El programa Cuines no el miro (estic treballant..), però m'agrada anr provant amb diferents llegums i ingredients que tinc per la nevera. Les he tastat amb cigrons, gentilles... de totes maneres ara miro les del teu bloc, que segur què també estan boníssimes!

      Elimina
  2. òndia quina bona pinta!!! m'agrada la idea...també com a "reciclatge" de llegums cuits :-)

    ResponElimina