Una recepta fresqueta i saludable!
Ingredients:
6 xampinyons
500g de bajoques
150g de pasta en
forma de margarita
2 dents d’all
1 fulla de llorer
Salsa de soja
Oli
Sal
Pebre negre
Preparació:
Rentem i tallem
les bajoques ben menudes. Les posem a estofar en una mica d’aigua, les dents
d’all i la fulla de llorer.
Bullim la pasta,
l’escorrem i refresquem amb aigua gelada i reservem.
Rentem, tallem i
fregim los xampinyons en un xorret d’oli.
Fem la vinagreta
de soja. Posem al recipient que vulguem 3 parts d’oli per una de salsa de soja.
Si és salsa de soja fosca, millor. N’hi ha de diferents tipus, jo per a fer les
salses gasto la més fosca i espessa, li dóna més cos.
Escorrem les
bajoques i quan estigue tot gelat ho barregem bé a un bol, salpebrem i li tirem
la vinagreta de salsa de soja.
Però pa gustos colors, podeu afergir-hi més ingredients, provar diferents salses... depenent de lo lleugera que vulgueu l'amanida.
Així si que m'agraden les mongetes verdes-bajoques!!!
ResponEliminaLa combinació de pasta i verdures és genial!! i ara que tenim tantes mongetes a l'hort està bé tenir més idees per gastar-les ;)
ResponElimina