4/7/13

Margarites en bajoques i xampinyons

Una recepta fresqueta i saludable!



Ingredients:

6 xampinyons
500g de bajoques
150g de pasta en forma de margarita
2 dents d’all
1 fulla de llorer
Salsa de soja
Oli
Sal
Pebre negre

Preparació:

Rentem i tallem les bajoques ben menudes. Les posem a estofar en una mica d’aigua, les dents d’all i la fulla de llorer.


Bullim la pasta, l’escorrem i refresquem amb aigua gelada i reservem.

Rentem, tallem i fregim los xampinyons en un xorret d’oli. 


Fem la vinagreta de soja. Posem al recipient que vulguem 3 parts d’oli per una de salsa de soja. Si és salsa de soja fosca, millor. N’hi ha de diferents tipus, jo per a fer les salses gasto la més fosca i espessa, li dóna més cos.

Escorrem les bajoques i quan estigue tot gelat ho barregem bé a un bol, salpebrem i li tirem la vinagreta de salsa de soja.


Però pa gustos colors, podeu afergir-hi més ingredients, provar diferents salses... depenent de lo lleugera que vulgueu l'amanida.

2 comentaris:

  1. Així si que m'agraden les mongetes verdes-bajoques!!!

    ResponElimina
  2. La combinació de pasta i verdures és genial!! i ara que tenim tantes mongetes a l'hort està bé tenir més idees per gastar-les ;)

    ResponElimina