4 pataques
grans
3 tomaques
grans
70g pèsols
Oli
1 got d’aigua
1 trosset
gingebre
1 pesteta
1 c garam
masala
½ c cúrcuma
1c chilli
1c comí
Sal
Suc de ½ llimona
Preparació:
Rentem les
pataques i les posem a bullir en pell. Quan estiguin cuites les dixem gelar,
després les pelem i tallem a daus.
Mentrestant sofregim
en un xorret d’oli la pesteta tallada a trossets, lo gingebre ratllat i lo
comí.
A
continuació afegim lo garam masala, la cúrcuma i lo Chilli. Dorem bé les
espècies.
Pelem les
tomaques i les triturem. Ho afegim a les espècies i dixem coure una mica. Tirem
lo suc de llimona.
Afegirem la
pataca i los pèsols, remenarem bé i tirarem un got d’aigua. Salem.
Dixem coure
a foc lent fina que la salsa se face més espessa i homogènia.
Servim
calent.
Un plat de cullera molt bo! Un petó bonica
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Fan molt bona pinta, i estic pensant en fer-les ben aviat i així m'estreno amb la cúrcuma i el garam masala, que els tinc a l'armari per estrenar!! un petó!
ResponElimina