22/11/14

Curry de pataca *Índia




Ingredients:

4 pataques grans

3 tomaques grans

70g pèsols

Oli

1 got d’aigua

1 trosset gingebre

1 pesteta

1 c garam masala

½ c cúrcuma

1c chilli

1c comí

Sal

Suc de ½ llimona



Preparació:

Rentem les pataques i les posem a bullir en pell. Quan estiguin cuites les dixem gelar, després les pelem i tallem a daus.





Mentrestant sofregim en un xorret d’oli la pesteta tallada a trossets, lo gingebre ratllat i lo comí.


A continuació afegim lo garam masala, la cúrcuma i lo Chilli. Dorem bé les espècies.





Pelem les tomaques i les triturem. Ho afegim a les espècies i dixem coure una mica. Tirem lo suc de llimona.






Afegirem la pataca i los pèsols, remenarem bé i tirarem un got d’aigua. Salem.







Dixem coure a foc lent fina que la salsa se face més espessa i homogènia.



Servim calent.

2 comentaris:

  1. Un plat de cullera molt bo! Un petó bonica

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Fan molt bona pinta, i estic pensant en fer-les ben aviat i així m'estreno amb la cúrcuma i el garam masala, que els tinc a l'armari per estrenar!! un petó!

    ResponElimina