Ingredients:
1 ceba
grossa
2-3 sépies
grosses
4 carxofes
2 pataques
2 moniatos
500ml caldo
vegetal
1C primentó roig
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Pelem la
ceba i la tallem a juliana.
La posem a
la olla inox de la Magimix Cook Expert en un bon xorro d’oli, sal, pebre i
primentó. Programem: COCCIÓN/DORAR.
Mentrestant netegem les sépies i les tallem a daus.
Netegem les
carxofes i les fem a galls.
Pelem les pataques
i moniatos i los fem a daus.
Afegim la sépia a la olla i programem DORAR 1 minut més en la tapa menuda oberta.
A continuació, fem lo mateix en la carxofa.
Afegim la pataca i lo moniato, salem i també hi tirem lo caldo. Programem: COCCIÓN/COCCIÓN LENTA.
Una vegada acabar de fer, servim ben calentet.
També podeu fer la versió vegana sense la sépia.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Un plat bonissim, per sucar hi pa
ResponEliminaSalut