7/2/23

Un llibre, una recepta (61). Remenat de tofu

 


Una recepta perfecta per esmorzar i carregar-se d’energia.

 Aquest mes lo llibre que vos porto se diu: Macrobiótica moderna de Simon G. Brown. La veritat és que fa molts anys que lo tinc i no és només un llibre amb receptes (aquestes van al final) si no que ens explica d’una manera molt didàctica la filosofia de George Ohsawa aplicada a la vida moderna.

Si vos interessa aquesta filosofia de vida i alimentació, visiteu l’apartat Mediatecagastronòmica, on trobareu altres llibres relacionats amb la Macrobiòtica.


Ingredients:

1C oli de sèsam

1 ceba menuda

1 pastanaga menuda

100g xampinyons

400g tofu

1C tamari

½ C cúrcuma

 

Preparació:

Pelem i ratllem la ceba i la pastanaga.

Netegem los xampinyons i los tallem a làmines.

A una paella posem l’oli de sèsam i saltegem la ceba i la pastanaga un parell de minuts.


Afegim los xampinyons i saltegem un parell de minuts més.  

Desfem lo tofu en les mans a la paella. Condimentem amb lo tamari i la cúrcuma i remenem bé uns 3-4 minuts per a que tot quede ben integrat.  

Servim acabat de fer.

Si ho acompanyeu (com indica a la recepta del llibre) amb un tros de pa i mostassa, una combinació perfecta.

I vatros, sou més d’esmorzar dolç o salat?

 Al blog podeu trobar un altre remenat de tofu: Remenat de tofu i pastanaga.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada