12/2/23

Guisat de carxofes, sépia, pataca i moniato

 



Ingredients:

1 ceba grossa

2-3 sépies grosses

4 carxofes

2 pataques

2 moniatos

500ml caldo vegetal

1C primentó roig

Sal

Oli  d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a juliana.

La posem a la olla inox de la Magimix Cook Expert en un bon xorro d’oli, sal, pebre i primentó. Programem: COCCIÓN/DORAR.

Mentrestant netegem les sépies i les tallem a daus.

Netegem les carxofes i les fem a galls.

Pelem les pataques i moniatos i los fem a daus.

Afegim la sépia a la olla i programem DORAR 1 minut més en la tapa menuda oberta.

A continuació, fem lo mateix en la carxofa.

Afegim la pataca i lo moniato, salem i també hi tirem lo caldo. Programem: COCCIÓN/COCCIÓN LENTA.

Una vegada acabar de fer, servim ben calentet.

També podeu fer la versió vegana sense la sépia.

1 comentari: