Helena s’ha
animat a preparar una recepta del llibre per emportar-se a la carmanyola i
dinar a la feina: Amanida de fusilli amb salsa d’alvocat.
I ara, les
peres.
Ingredients:
4 peres
conference
100g panses
1 rama de
canyella
La pell d’una
llimona
Una mica de
gingebre
Claus
1 got de suc
de raïm negre (jo l’he canviar per mig got de rom negre i mig d’aigua)
Preparació:
Arremullarem
els panses amb el got d’aigua i rom.
Mentrestant,
pelarem les peres i les tallarem en quatre parts.
Les posarem
a una olla i afegirem la canyella, la llimona, el gingebre, los claus i les
panses arremullades amb el líquid.
Ho courem a
foc mínim tapat uns 20 minuts aproximadament fins que els peres estiguen
cuites.
I les podrem
gaudir com més mos agraden, directament, fresquetes, amb el porridge del matí,
per acompanyar unes postres...
La pròxima edició ja arribarem al número 20 i vindrà amb regal. Si teniu ganes de participar, apunteu's a: cuinemcuinem@gmail.com.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada