14/10/15

Fiskekaker *Noruega



 Recordant les paradetes de menjar de Noruega.



Ingredients:
200g peix de bullir (peix gros del caldo un cop fet lo caldo). Sinó qualsevol peix blanc també anirà bé.
2 pataques
1 ou
30ml llet avena
2c farina de cigrons
Sal
Pebre
Oli
Nou moscada

Preparació:
Pelem, rentem i bullim les pataques.
Desmollem i traiem les espines del peix que haguem bullit per a fer lo caldo. Ho posem a un bol.

Posem les pataques axafades, la farina de cigrons, l’ou, la llet d’avena i especiem al gust.


Ho barregem bé.


Fem boletes i després les aplanem donant-los-hi la forma de fiskahe (pastissets de peix).
Si no vos agrada trobar trossets de peix o voleu que los xiquets s'ho mingen millor, també ho podeu triturar i quedarà més fi.
Posem un xorret d’oli a ala planxa i los dorem.



Los podem servir tant calents com freds. L’endemà per a la carmanyola estan boníssims.
I per acompanyar una mica de kinpira de primentó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada