Recordant les paradetes de menjar de Noruega.
Ingredients:
200g peix de
bullir (peix gros del caldo un cop fet lo caldo). Sinó qualsevol peix blanc
també anirà bé.
2 pataques
1 ou
30ml llet
avena
2c farina de
cigrons
Sal
Pebre
Oli
Nou moscada
Preparació:
Pelem,
rentem i bullim les pataques.
Desmollem i
traiem les espines del peix que haguem bullit per a fer lo caldo. Ho posem a un
bol.
Posem les
pataques axafades, la farina de cigrons, l’ou, la llet d’avena i especiem al
gust.
Ho barregem
bé.
Fem boletes i després les aplanem donant-los-hi la forma de fiskahe
(pastissets de peix).
Si no vos agrada trobar trossets de peix o voleu que los xiquets s'ho mingen millor, també ho podeu triturar i quedarà més fi.
Posem un
xorret d’oli a ala planxa i los dorem.
Los podem
servir tant calents com freds. L’endemà per a la carmanyola estan boníssims.
I per acompanyar
una mica de kinpira de primentó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada