Passejant pels carrerons del casc antic de Peníscola trobem lo
restaurant Carme Guillemot que abans estava ubicat a Alcanar.
Lo restaurant oferix diverses opcions de menú i carta.
Natros mos vam decantar per lo menú degustació clàssic que va variant una mica
segons temporada.
Vam demanar un vi blanc per acompanyar los plats, però no
vam pensar de fer la foto i ara no recordo lo nom... llàstima.
Vam començar en un tàrtar de tonyina roja amb carpaccio de
llangostins. I un paté de roquefort i ametles casolà.
Seguit d’una coca de pasta fullada casolana amb seitons marinats.
Estaven suaus i al punt.
Per acompanyar ens van traure diferents varietats de pa que
ells mateixos elaboren.
La seua versió de pop a la gallega. Per a natros lo millor
plat del dinar. Fantàstic!
I per acabar uns ous amb pataques, salmorejo i pebre roig.
Per postre mos van traure un granissat de llet merengada. En comparació a la resta de plats, lo postre pegava en pobre...
Cafés i infusions i uns “xupitos” ben bons, de limoncello i
de gingebre.
Una opció per dinar diferent si voleu sortir del circuit
comercial i turista que sovint agobia quan vas per Peníscola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada