17/8/14

Involtini di melanzane




 
Ingredients:

1 asbarginya grossa (o 2 de menudes)

250g espaguetis integrals

Gorgonzola

Sofregit de tomaca

Sal

Oli

Orenga



Preparació:

Tallem les asbarginyes a làmines i les fem una mica a la planxa.




Mentrestant coem los espaguetis al dente, colem i reservem.



Agafem una safata de forn i posem a la base una mica de sofregit. A continuació muntem los involtini. Agafem una làmina d’asbarginya, posem uns quants espaguetis al damunt, un tros de gorgonzola, ho enrotllem bé i ho posem a la safata. I així en tots.





Una vegada tinguem tots los involtini fets, tirem una mica més de sofregit per damunt dels espaguetis i ho posem al forn precalentat a 150º durant uns 10 minuts per a que s’acabe de coure i se desface lo formatge. Servim immediatament.


Bon profit!

2 comentaris:

  1. Quina cosa més bona! Ha d'estar tremendo, se'm fa la boca aigua, més val que deixi d'ordinador i vagi a preparar el sopar... Un petó Cristina maca!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Quina gràcia!!!! I què maca que queda la presentació, eh?

    ResponElimina