Per a la massa:
1 got d'oli (mida café)
1 got aigua tebia (mida café)
1/2 sobre de llevadura
sal
la farina que entre
Per a la pizza:
Tomaca en conserva
1 carxofa
1 ceba tendra
4 xampinyons
Rúcula
Anxoves
Formatge vegetal
Preparació:
Fem la massa, barregem la
farina en la llevadura i després en la resta d'ingredients fins aconseguir una
massa. Si tenim temps, dixem reposar la massa unes dues hores.
Estirem la massa al gust, redona, quadrada...
Escampem la tomaca per damunt. Pelem i tallem la carxofa a làmines ben
fines i l’anem repartint per la pizza. Pelem i tallem la ceba i fem lo mateix.
Rentem bé los xampinyons i los tallem a làmines. Després repartim per damunt
de la pizza i posem a coure al forn fins que la pizza ja estigue doradeta.
Mentrestant, rentem la rúcula i preparem les anxoves al gust.
La traiem del forn, li posem al damunt la rúcula, les anxoves i una
mica de formatge vegetal (en aquest cas de soja amb cebollí) pel damunt.
Si teniu i us agrada, amb una mica d’oli de pesteta per damunt, està
boníssima!
Formate vegetal...? Què vols dir, el tofu? QUina bona pinta de pizzes!
ResponElimina