21/6/14

Paneer burfi *Índia

Un record de la Índia...





Ingredients:

500g paneer (si no en tenim, formatge fresc)

3 llesques de pa de motlle sense crosta

¾ de tassa de sucre morè

6 cardamonos triturats (només les llavors de dins!)

15 g festucs

Oli



Preparació:



Pelem i piquem los festucs.





Desfem a trossets les llesques de pa i ho barregem bé amb lo paneer. Afegim los festucs (ne reservarem una mica)  i lo sucre morè i barregem bé.



Untem una safata de forn de vidre en oli i afegim la barreja. Ho aplanem bé en una espàtula, li tirem los festucs què queden pel damunt i ho posem a coure al forn tapat a 180º durant mitja hora.





Una vegada cuit, ho dixarem gelar i guardarem a la nevera.  Ho traurem al moment de servir i tallarem a quadrets.





Mmmmmm......lo seu gust te transporta a la Índia!!! 

Si vos agrada aquesta cuina, pegeu-li una mirada al blog de Manjula : http://www.manjulaskitchen.com

2 comentaris:

  1. Ha de ser boníssim, Cristina! Que desconeguda, aquesta recepta per mi! Petons

    ResponElimina
  2. Que bo que ha de ser això, amb festucs segur que qeuda delicios... adoro els festucs! Una abraçada Cristina!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina