27/6/14

Brotxetes de seitán, verdures i xampinyons




 
Ingredients:

250g Seitán

½ carabassó
1 primentó verd

1 ceba

4 xampinyons

Herbes provençals

Oli

Sal



Pals per a fer les brotxetes



Preparació:



Pelem i tallem la ceba a quadradets. Rentem lo carabassó, los primentons i los xampinyons i los fem a daus. Tirem un xorro d’oli i herbes provençals i ho dixem marinar unes dos hores a la nevera.


Ho traiem de la nevera i  salem al gust. Tallem lo Seitán a daus i anem fent les brotxetes tot combinant los ingredients com més mos agrade.

Ho coem a la planxa amb un xorret d’oli i servim.

 

*Si algú té barbacoa, també queden molt bones!





1 comentari:

  1. Les verdures m'encanten i a la barbacoa encara més, ara el seitan... potser li hauré de donar una altra oportunitat! Una abraçada!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina