400g
pastanagues
1 ceba
grossa
Pasta de
gingebre i all
Farina de
cigrons
Sèsam
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
Aquesta és una
recepta d’aprofitament. Quan fem liquats, sovint tirem la polpa, però hi ha
fruites i verdures de les quals la podem aprofitar com és la pastanaga. Així
què si vos feu liquats amb pastanaga, reserveu la seua polpa què la utilitzarem
pa fer aquesta recepta.
Posem oli a
la paella i una mica de pasta de gingebre i all a la paella per a què se vaigue
durant. Mentrestant trinxem la ceba ben menuda i l’afegim a la paella. Quan ja
estigue la ceba mig cuita, hi tirem la polpa de la pastanaga i sèsam al gust.
Una vegada
tot ben sofregit, ho dixem gelar una mica per a poder fer després les boletes.
Fem les
boletes, les arrebossem en farina de cigrons i les fregim.
Se poden
minjar tant gelades com calentes. I són ideals per a portar a la carmanyola d’excursió
o a la platja.
*En aquestes
quantitats (depenent de la mida què feu les boletes) vos sortiran unes 60-70
boletes. Si ne teniu massa, les podem congelar una vegada enfarinades, abans de
fregir per a un altre dia.
Segur que son molt bones, la pastanaga m'agrada de totes les maneres així que aquesta tan original segur que m'encanta! Ja la provaré!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Caram, magnífica manera d'aprofitar la polpa de la pastanaga dels sucs. M'apunto el suggeriment.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina bona idea! Les faré, aquestes!
ResponElimina