3/7/14

Boletes de pastanaga




Ingredients:

400g pastanagues

1 ceba grossa

Pasta de gingebre i all

Farina de cigrons

Sèsam

Sal

Oli

Pebre



Preparació:

Aquesta és una recepta d’aprofitament. Quan fem liquats, sovint tirem la polpa, però hi ha fruites i verdures de les quals la podem aprofitar com és la pastanaga. Així què si vos feu liquats amb pastanaga, reserveu la seua polpa què la utilitzarem pa fer aquesta recepta.



Posem oli a la paella i una mica de pasta de gingebre i all a la paella per a què se vaigue durant. Mentrestant trinxem la ceba ben menuda i l’afegim a la paella. Quan ja estigue la ceba mig cuita, hi tirem la polpa de la pastanaga i sèsam al gust.





Una vegada tot ben sofregit, ho dixem gelar una mica per a poder fer després les boletes.



Fem les boletes, les arrebossem en farina de cigrons i les fregim.





Se poden minjar tant gelades com calentes. I són ideals per a portar a la carmanyola d’excursió o a la platja.





*En aquestes quantitats (depenent de la mida què feu les boletes) vos sortiran unes 60-70 boletes. Si ne teniu massa, les podem congelar una vegada enfarinades, abans de fregir per a un altre dia.

3 comentaris:

  1. Segur que son molt bones, la pastanaga m'agrada de totes les maneres així que aquesta tan original segur que m'encanta! Ja la provaré!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  2. Caram, magnífica manera d'aprofitar la polpa de la pastanaga dels sucs. M'apunto el suggeriment.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina