300g fideus
udon
1 carabassó
gran
6 raves
Ceba cruixent
Sal
Oli
Espècies
thai
Preparació:
Posem los
fideus udon a remulla en aigua calenta uns 20 minuts.
Rentem i
tallem lo carabassó a trossets ben menuts. Fem lo mateix en los raves.
Posem un xorret
d’oli a la paella i saltegem lo carabassó. No l’hem de coure massa, només que
quede cruixent. Salem.
Posem los
fideus udon en aigua gelada i després los escorrem.
Barregem los
fideus, lo carabassó, los raves i la ceba cruixent en los fideus. Afegim les
espècies thai i servim com amanida a la taula.
A natros mos
agrada molt acompanyar-ho de salsa sweet Chilli, però en una mica d’oli si no
vos agrada lo picant, també estan bons.
No he provat mai aquets fideus, però amb els ingredients q tenen i el punt picant segur que m'agraden
ResponEliminaNo els he provat mai aquests fideus, a veure si els trobo i em decideixo. Una abraçada!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Que bons, aquests fideus, a mi m'encantent, tot i que reconec que només els he tastat quan vaig al restaurant, mai els he fet a casa. molt bona, la teva amanida! Bon cap de setmana!
ResponElimina