10/7/14

Udon salad




Ingredients:

300g fideus udon

1 carabassó gran

6 raves

Ceba cruixent

Sal

Oli

Espècies thai



Preparació:

Posem los fideus udon a remulla en aigua calenta uns 20 minuts.



Rentem i tallem lo carabassó a trossets ben menuts. Fem lo mateix en los raves.



Posem un xorret d’oli a la paella i saltegem lo carabassó. No l’hem de coure massa, només que quede cruixent. Salem.





Posem los fideus udon en aigua gelada i després los escorrem.





Barregem los fideus, lo carabassó, los raves i la ceba cruixent en los fideus. Afegim les espècies thai i servim com amanida a la taula.





A natros mos agrada molt acompanyar-ho de salsa sweet Chilli, però en una mica d’oli si no vos agrada lo picant, també estan bons.



3 comentaris:

  1. No he provat mai aquets fideus, però amb els ingredients q tenen i el punt picant segur que m'agraden

    ResponElimina
  2. No els he provat mai aquests fideus, a veure si els trobo i em decideixo. Una abraçada!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  3. Que bons, aquests fideus, a mi m'encantent, tot i que reconec que només els he tastat quan vaig al restaurant, mai els he fet a casa. molt bona, la teva amanida! Bon cap de setmana!

    ResponElimina