17/7/14

Gazpacho de meló



Avui una recepta fàcil i a la manera de casa.


Ingredients:

8 tomaques

3 dents d’all

1 ceba tendra grossa

1 primentó verd

500g meló de moro

Sal

Oli



Preparació:



Pelem i rentem la ceba i l’all. Rentem lo primentó i li trairem les llavors. Pelem les tomaques (per pelar-les les podem escaldar què se pelaran millor) i tallem lo meló de moro a trossos tot traient-li la pell.



Ho posem tot a  un bol ben gros, afegim sal i oli al gust i ho triturem tot. Rectifiquem de sal i oli si és necessari i ho guardem a la nevera. 


Servir ben fresquet!


3 comentaris:

  1. El meló de moro que dius deu ser el cantaloop, pel color que té la crema...?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones! Aquí a al síndria li diem meló de moro, el èrquè, donc sno ho sé... hauré d'investigar! El color què dóna és més per la barreja de verdures (tomaques, ceba, primentó...).

      Elimina
  2. Que original, ho haurem de provar! Un petó maca,

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina