Avui una recepta fàcil i a la manera de casa.
8 tomaques
3 dents d’all
1 ceba
tendra grossa
1 primentó
verd
500g meló de
moro
Sal
Oli
Preparació:
Pelem i
rentem la ceba i l’all. Rentem lo primentó i li trairem les llavors. Pelem les
tomaques (per pelar-les les podem escaldar què se pelaran millor) i tallem lo
meló de moro a trossos tot traient-li la pell.
Ho posem tot
a un bol ben gros, afegim sal i oli al
gust i ho triturem tot. Rectifiquem de sal i oli si és necessari i ho guardem a
la nevera.
Servir ben fresquet!
El meló de moro que dius deu ser el cantaloop, pel color que té la crema...?
ResponEliminaBones! Aquí a al síndria li diem meló de moro, el èrquè, donc sno ho sé... hauré d'investigar! El color què dóna és més per la barreja de verdures (tomaques, ceba, primentó...).
EliminaQue original, ho haurem de provar! Un petó maca,
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
És deliciós!!! Jo estic enganxada a l'estiu.
ResponElimina