11/6/14

Raves al romer




Ingredients:

Raves

2 dents d’all

Romer

Sal

Oli

Pebre





Preparació:



No hi ha res millor què tenir un mini hortet a casa i poder collir i cuinar!



Collim los raves, los rentem bé i tallem a rodanxes. Los posem a una safata de forn en un xorret d’oli.




Pelem, tallem los alls a trossets i los posem en los raves . Collim una mica de romer i lo desfem damunt dels raves. Salpebrem al gust i ho posem a coure al forn.





Quan estigue cuit, servim d’entrant, d’acompanyament o per guarnir una amanida o qualsevol plat que vos vingue de gust.


2 comentaris:

  1. Raves al forn! mai se m'haria acudit! Pispo! jejeje Una abraçada guapa!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  2. Hola Cristina,
    Ens agradaria contactar amb tu per incloure aquesta recepta al nostre calendari receptari. Ens pots dir alguna cosa a hola @ escuracassoles.cat.
    Moltes gràcies!
    Mireia
    Escuracassoles.cat

    ResponElimina