Raves
2 dents d’all
Romer
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
No hi ha res
millor què tenir un mini hortet a casa i poder collir i cuinar!
Collim los
raves, los rentem bé i tallem a rodanxes. Los posem a una safata de forn en un
xorret d’oli.
Pelem, tallem
los alls a trossets i los posem en los raves . Collim una mica de romer i lo
desfem damunt dels raves. Salpebrem al gust i ho posem a coure al forn.
Quan estigue
cuit, servim d’entrant, d’acompanyament o per guarnir una amanida o qualsevol
plat que vos vingue de gust.
Raves al forn! mai se m'haria acudit! Pispo! jejeje Una abraçada guapa!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Hola Cristina,
ResponEliminaEns agradaria contactar amb tu per incloure aquesta recepta al nostre calendari receptari. Ens pots dir alguna cosa a hola @ escuracassoles.cat.
Moltes gràcies!
Mireia
Escuracassoles.cat